Layanan Global

Layanan Global

Pindah Saka Layanan Kanggo Layanan Global

Hot

Wednesday, December 27, 2017

Pindah Saka Layanan Kanggo Layanan Global

December 27, 2017 1

Ide bab Layanan Shared Corporation (SS) wis watara sawetawis wektu, kanthi divisi pribadi sing diakoni wiwit wiwitan taun 1980-an, lan masyarakat umum watara 10 taun sawisé kasunyatan. Dadi, lan ora nyoba nyedhaki aku, aku ngliwati rencana aksi iki ing manajer sadurunge sekitar taun 2005. Sejatine, SS minangka model kerja sing mupangatake kapasitas aset khusus (yaiku, HR, IT, Keuangan, lan liya-liyane. ) digunakake sajrone asosiasi kabeh, nggawa biaya sing luwih murah tinimbang tingkat administrasi klien. Iku digunakake dening area pribadi lan mbukak dadi andal sawise sawetara wektu, lan sawise iku mundur 2008/2009. Sakwisé kuwi, organisasi-organisasi nduweni efektifitas sing luwih apik, luwih akeh jurusan geografis, lan jurusan sing luwih luas saka SS, kanggo nangani luwih akeh pemeriksaan administratif kanthi biaya sing padha utawa luwih murah! Panjalukan iki nggawa obah ing titik intonasi, lan ing ngisor iki panggungguhan ing pembangunan SS wiwit nyengkuyung ... Worldwide Business Services (GBS). Kabeh ing kabeh, apa GBS?

Definisi

GBS minangka model apa waé sing ditondoi kanthi kapisah tinimbang ing organisasi utawa pakar sing diajak, nanging kabeh bakal setuju karo syarat kanggo limang komponen iki:

1) Multi-Fungsi - ngliwati macem-macem kapasitas, organisasi, lan wilayah liwat struktur transportasi khusus.

2) Efficiency Operasional - nawakake dana cadangan biaya sing luwih penting, produktivitas lan konsistensi nalika dibandhingake karo SS konvensional.

3) Tampilan Akhir-kanggo-Akhir - menehi tampilan kesimpulan kanggo ngakhiri proses (umpamane, Order-to-Cash) nalika ningkatake proses-proses kritis end-to-end.

4) Keunggulan Pangiriman Layanan - luwih konsentrasi kanggo administrasi transportasi apik, spryness, adaptability lan pangembangan.

5) Klien-Fokus lan Aligned - nyoba kanggo nambah asil bisnis lan ngirim kabisan kreatif kanggo organisasi ngalahake pesaing.

Iki uga ngrameake, nanging model kasebut kanthi jelas njupuk sentuhan karya kanggo ngenalake, kanthi teknik umum lan administrasi nunggu cenderung lan disetujui dening kabeh mitra ing advance. Ing acara sing teknik lan administrasi ora sarujuk kanggo terus-terusan, owah-owahan bisa maju lan malah nerusake kanggo wektu cukup, Nanging bakal ing bahaya ilang tandha babagan accomplishing gol utawa malah liwat lan liwat kuciwo.

Resepsi apik banget ... dadi sing bisa, wis worth wis rampung wis rampung durung?

Ing kasus apa wae, minangka rencana tumrap GBS tetep dileksanakake. The Hackett Group wis nglapurake luwih saka 10 taun tingkat SS sing wis pindah menyang model GBS. Wiwit 2014, asosiasi GBS nduweni hubungan siji-kapasitas SS kanthi variabel telung. Uga, ing Deloitte's 2015 Global Shared Services review, sekitar 60% saka 1000 laporan SS padha multi-kapasitas ing alam, ngemot kapasitas loro utawa luwih. Senadyan kasunyatan bilih pilihan GBS tetep dipigunakaké, ora saben panggunaan bisa ngasilake kualitas lan asil bisnis sing normal. Minangka aktor, sawetara organisasi (ing antarane 10-15%) wis teka menyang "chalice swarga" eksekusi GBS durung, aside saka organisasi kaya P & G lan Unilever, sing wis sibuk nganti luwih saka 10 taun. Kabeh ing kabeh, minangka organisasi sampeyan pindhah saka SS menyang GBS, sampeyan bakal ngomong sampeyan ngirimake nilai normal lan asil kanggo pelanggan bisnis, lan yen ora, ngendi organisasi sampeyan ing dolan?
Read More